«در بطن» می کوشد تا از نگاه کارشناسان و روشن فکران زوایای مختلف مربوط به مسائل روز ایران و جهان را بررسی کند.
در این قسمت از مجموعه «در بطن» به تاثیر موسیقی «کیپاپ» در فرهنگ و جامعه میپردازیم. کارشناس این قسمت استفانی جیون چوی، پژوهشگر موسسهی تحقیقات آسیا در دانشگاه ایالتی نیویورک، از تاریخ «کیپاپ» و فرهنگ خاص این موزیک و محبوبیت آن در جهان صحبت میکند.
در این قسمت از مجموعه «در بطن» با جاناتان واینر، استاد کالج موسیقی برکلی، در رابطه با موسیقی و هوش مصنوعی به گفتوگو میپردازیم. او از نزدیک شاهد تغییرات شکل گرفته توسط هوش مصنوعی در دنیای موسیقی بوده و در این مصاحبه درباره آینده موسیقی و فلسفه هوش مصنوعی صحبت میکند.
در این قسمت از مجموعه «در بطن» با پروفسور بن کمپ در رابطه با آینده هوش مصنوعی و اثراتش در جامعه مخصوصا در مشاغل مربوط به هنر صحبت میکنیم. بن کمپ استاد ترانهسرایی در کالج موسیقی برکلی یکی از معتبرترین کالجهای موسیقی دنیاست.
در این قسمت از مجموعه «در بطن» با پر لوئیجی پاگانینی، کارشناس امنیت شبکه، در رابطه با هوش مصنوعی و امنیت سایبری به گفتوگو مینشینیم. او در این گفتوگو از خطرات هوش مصنوعی و روشهای جلوگیری از سو استفاده از آن صحبت میکند.
در این قسمت از مجموعه «در بطن» در گفتوگو با احسان دانشور، به وقوع پدیده فرونشست زمین، پیامدها و دلیل پنهانکاری حکومت در انتشار دادههای آن میپردازیم.